Ofte stilte spørsmål

Om Fiksanbud.no

Hva er Fiksanbud ?

Fiksanbud er en nettbasert tjeneste der man kan registrere anbud og motta tilbud fra bedrifter. Tjenesten kan brukes av både private og bedrifter.

Er Fiksanbud gratis ?

Fiksanbud er gratis å bruke for alle bedrifter og private som vil registrere anbud for hente inn tilbud fra forskjellige aktører. Alle bedrifter kan registrere gratis og lage en bedriftside med  bedriftslogo,sertifisering, prosjekt galleri og andre relevante informasjon som bedriften kan benytte hos Fiksanbud for å presentere bedriften. Bedrifter som publiserer en bedriftside hos Fiksanbud blir synlige på alle søkemotorer på nette slik som google, yahoo og andre relevante. I tilleg bedriften kan sende tilbud til alle kunder som legger anbud på Fiksanbud.

Hvordan registrerer jeg en jobb på anbud ?

Klikk på '' Registrer anbud '' knappen deretter legg til beskrivelser av din jobb, velg bransjekategori, legg til din kontakt info slik at interesserte bedrifter kan kontakte deg.

Når blir anbudet mitt aktivt og publisert ?

Tjenesten er åpen mandag  til søndag fra 10.00 til 00.00. Registrerer du anbud mellom disse tidene blir anbudet ditt publisert etter vi har gått gjennom og kontrollert innholdet.

Hvor lenge kan anbudet mitt være aktivt ?

Et anbud som blir publisert hos Fiksanbud vil være aktivt i 30 dager. Og avslutter automatisk etter den tid. Man kan velge å avslutte anbudet selv dersom man ønsker dette.

Kan bedriften motta jobber fra Fiksanbud ?

Bedrifter kan motta og sende tilbud på anbud som blir publisert hos Fiksanbud.no. Tjenesten er gratis å bruke.

Blir jeg kontaktet av bedrifter etter at mitt prosjekt er lagt ut på anbud ?

Alle bedrifter som er innteressert i ditt prosjekt, tar kontakt med deg via din kontakt informasjon. Bedrifter kan kontakte deg direkte per epost eller telefon. Du får en epost fra Fiksanbud dersom bedriften har tatt kontakt med deg via nettsiden.

Er jeg nødt til å velge meg en leverandør hos Fiksanbud ?

Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med enten  fra Fiksanbud eller noen andre. 

Har Fiksanbud kontrollert bedriftene som sender tilbud ?

Vi kontrollerer alle bedrifter opp mot offentlige for å sikre at de følger oppdarte loverket. Vi sjekker også nøye med omtaler fra andre kunder.  Bedrifter med flere negative omtaler  og useriøse blir fjernet fra tjenesten. Du kan også sjekke selv bedrifter før du velger.  Ved å sjekke bedriftsiden kan du lese omtaler fra andre kunder som har benyttet bedriften før. Sertifiseringer er også en stor hjelp for å sjekke bedriftens seriøsitet og kvalitet. be om dokumentasjon på orden papirer som sertifiseringer, fagbrev o.l.

Kan dere hjelpe meg dersom det oppstår konflikt med bedriften ?

Vi er en nettbasert formidlingstjeneste mellom forbruker og bedrifter. Vi kan ikke involvere oss direkte dersom det oppstår konflikt mellom forbruker og bedrifter, forbruker har inngått avtale med gjennom Fiksanbud. Forbruker eller andre som ønsker å få utført en jobb  må være nøye med sjekke referanser og omtaler før man velger. Det er også viktig å skrive en kontrakt med bedriften før man starter jobben.  Derson man havner i en slik situasjon, kan Forbrukerrådet hjelpe til å få løst en konflikt mellom forbruker og bedrifter.